Het Buurtpanel 1276 is de belangenorganisatie van bewoners in het postcodegebied 1276 van de gemeente Huizen (NH)

BPV Zenderwijk

Geachte Bewoners van onze mooie wijk: de ZENDERWIJK!

  • U woont sinds kort / al enige tijd in deze wijk en wij willen U graag kennis laten maken met:

>>>>>>>>>>BUURT-PREVENTIE-VERENIGING- ZENDERWIJK<<<<<<<<<<<<<<

  • Wij zijn een vereniging met ruim 240 leden en proberen met z'n allen een zo goed en veilig mogelijk klimaat in onze wijk te scheppen. Het moge duidelijk zijn dat dit alleen kan als we dat gezamenlijk doen: dus hoe meer leden, hoe effectiever wij kunnen zijn en hoe prettiger en veiliger de wijk!


  • Onze eerste prioriteit is tegengaan van de inbraak criminaliteit. Sinds ons bestaan ( 2014 met 40 inbraken per jaar) is het inbraak percentage met meer dan 75% teruggebracht! Ons streven is geen inbraken meer.......


  • Daarnaast hebben wij voor het welzijn in onze buurt ook een voorlichtende en adviserende taak. Wij hebben goede contacten met politie / wijkagent, diverse afdelingen van de gemeente, preventie voorlichter, brandweer, andere BPV's in Huizen, etc. etc. Op deze manier kunnen wij U voorzien van de nodige nuttige informatie ter voorkomen van ongewenste omstandigheden. Met onze Buurt-App (ruim 200 aansluitingen) signaleren wij onveilige situaties die worden door gegeven om de rest van de buurt te waarschuwen. Wij sturen regelmatig 'UPDATE's' waarin wij info met onze leden delen.


  • Voor elke straat hebben wij een StraatCoach: voor U (en natuurlijk ook voor ons als bestuur) het eerste aanspreekpunt als er vragen zijn of als U ons nodig heeft.


  • Verder proberen wij voorlichtingsbijeenkomsten te organiseren met onderwerpen als: wat zijn verdachte omstandigheden, hoe kan ik mijn huis beter beveiligen, voorlichting brandweer, etc.


  • Mogelijk bent U nog geen lid en nodigen wij U graag uit dat wel te worden en daarmee ons werk te steunen!


  • De kosten: jaarlijkse-contributie* = € 5.00 en daarnaast eenmalig inschrijfgeld € 5.00 (*elk jaar door de JAV vast te stellen).


Voor meer info en/of aanmelding bent U welkom bij:

Cees van Biezen

vz-BPV-Zenderwijk

035 5231442

cvanbiezen@ziggo.nl

Ruud Verspiek

sekr. BPV-Zenderwijk

035 5261276

verspiek.bpv@ziggo.nl

  • Bij voorbaat onze dank voor Uw medewerking om onze mooie Zenderwijk nóg veiliger en nóg mooier te maken!